PERUT RASA TAK SELESA

Pregnt dh 37mggu,hari ni tiba2 je perut rasa tak selesa,rasa nak muntah,pastu rasa macam nak buang air besar,tp tak buang,baring kiri kanan tak selesa,apa ni tanda nak melahirkan??perlu ke sy ke hospital,tapi takde keluar apa2 lagi??

4 Balas

samalaaaa..sy pon dh 37w..mmg skrg tgh rasa xslesa..xdk rasa loya..cuma prot rsa mmulas2..tp xleh nk mmbuang pon..sbab dah mmbuang byk kli dah..xde tron tanda lg..

Kalau dh rasa mcm nk buang air besar dh nk dkt dh tu. Better ke hospital nanti dorg akan cek kat PAC

If rasa risau, tak selesa, terus gi hosp mummy. Dah cukup bulan dah tu. Jangan tunggu lagi 🥰

sy pun rs camtu... sejak 34w lagi..skrg dh 36w..sy x g spital...sebab xde tanda..xde sakit2