3 bulan selepas czer

Hi czerians, nak tanya normal ke lepas 3 bulan dalam perut area belah kanan masih pedih/ngilu? Setiap kali nak bangun dari baring mesti rasa tak selesa. Belah kiri takda rasa sakit pun. Belah kanan je rasa macam pedih2 kut. Maaf tak tau nak describe macam mana. Tapi rasa tak selesa lah. Kalau berdiri ke berjalan tak sakit pun. #czerianmom #firstmomfirstbaby

1 Balas

normal kot sis. sbb I pun 1st time czer, bersalin Dec juga, Rasa sakit kdg2. sbb Tu kot org kata bersalin czer ni lama sikit pantang

1y ago

Kan rasa sakit lagi tapi bila saya tanya orang lain yg czer dia cakap tak sakit dah. Risau pulak saya