Tak selesa perut

Hai mommies.. saya pregnant 16w.. Sejak kebelakangan ni kerap rasa tak selesa bawah perut waktu baring/tidur..pusing kiri kanan serba tk kena..taktau nak describe macam mana rasa nya tu..macam senak2 ada, macam ditekan ada, macam berdenyut sikit pun ada.. lagi satu kadang2 rasa sakit bawah perut sebelah kiri lepas kencing..ada ke mommies yang rasa macam ni jugak? #firstbaby

4 Balas

Sama. Normal. Si kecik puncanya tak selesa rahim sis. Sabar je sbb bukan penyakit. Doktor pun tak boleh tolong. Memang pregnant mom kena hadapi situasi ni. Kalau rasa sakit sbb penyakit boleh jumpa doktor.

memang macam tu sis..makin nak membesar baby dlam perut makin la tak selesa nak tidur serba tak kena ja. semoga dipermudahkan sis.

sye pon sma sis

saya Pon sama