Still tak nampak baby and heartbeat

Pregnt 7m6h, tapi scan hanya nampak kantung 6m,tak nampk baby or heartbeat.. Rasa down sangat.. 😢First scan 5 weeks, xnmpk kantung, skrg da nmpk tu pon doc ckp 6w,xnmpk baby.. 3 weeks lg appmnt.. Hope ade hrpn..

Still tak nampak baby and heartbeat
28 Balas

Mungkin conception time lambat lagi dr kiraan period sis. Sy punya klau ikut lmp 8 wks xnampak lg kantung baby. Masa 10w+ scan kt klinik swasta br nampak kantung. Kecik lg br dlm 5w. Skrg dh nak masuk 5 bulan dh..