9 minggu masih scan tak nampak baby dan heartbeat. Kantung saja. Normal je kan ibu ibu?

Ultrasound scan 9weeks tknpk baby and heartbeat lg

6 Balas

sy aritu scan 6w nmpk kantung je,scan 8w dh nmpk janin dgn jantung , alhamdulillah,. mybe sis pnye ovulation lmbt , InsyaAllah doa bnyk² , repeat scan nnti dh nmpk janin dgn jantung,. Aamin

6mo ago

sama la mcm sy. tp sy 6 weeks nampak 2 kantung. 7 weeks g buka buku pink, doc scan balik, dh ada janin dlm 2-2 kantung 😊

Atas bdn ibu berbeza kalu iktkan 8weeks dah nmpk sy 9weeks 5dys p klinik KK alhamdulilah dah nmpk janin bayi dan heartbeat dgn jelas 😊🤲🏻 xpe sis doa byk2 insyaallah rezeki buat sis

normal je, biasa nya doktor akan suruh dtg lagi 2 minggu utk scan. Mungkin kerana kiraan minggu salah atau kandungan masih awal.

ikutkan 9 weeks boleh nmpk baby dgn heartbeat dah,haritu sy scan 7 weeks dah boleh nmpk baby dgn boleh nampak jantung baby berdenyut

Saya scan 9week kantung ade, baby xde.. now DR nak proceed D&C

kalau nk rasa lega, boleh cuba buat scan TVS