Symptom

Pregnant yg ke 3 ni.. Allah...aura dia lain macam... pemalas nauzubillah ?, malas masak, malas kemas rumah, malas makan, tapi tido ya rabbbbiii rsa lebih 20jam, ada yg mommy mcm sy ke... Allah.. rasa mcm bukan diri sendiri, sebe salah sgt dengan suami, bru msuk 9w, banyak minggu lgi menanti, ada ke mommy mcm ni, ke sy sorg je..aduhhhh

28 Balas

Ni anak 1st pun, dia punya nak tido tuu.. start suami gi kerja, sarapan kejap lepas tu tido smpai petang. Nak bangun ya ampun.. sebab rumah sunyi, lagi sedap laa tido 😂