Symptom

Pregnant yg ke 3 ni.. Allah...aura dia lain macam... pemalas nauzubillah ?, malas masak, malas kemas rumah, malas makan, tapi tido ya rabbbbiii rsa lebih 20jam, ada yg mommy mcm sy ke... Allah.. rasa mcm bukan diri sendiri, sebe salah sgt dengan suami, bru msuk 9w, banyak minggu lgi menanti, ada ke mommy mcm ni, ke sy sorg je..aduhhhh

28 Balas

Sy first trimester... Kuat meradang marah2. Hbs suami kna marah semua. Tp x mls. Terlebih rajin... Smp sakit pinggang n pinggul. Eloklah berehat byk sebenrnya

Btl sis,sm la kita..sy pun tgh pregnant ank ke-3,memang tahap mls tu smpi klu blh tdo 24jam😅,tp kadang2 tu tgk mood jg nk bt sesuatu aktiviti tu..

Hahahaha.... Sy ni pregnant ank ke 3, Ya Allah aura dia mmg lain mcm... rajin gila masak tp bab kemas umah tggu mood mai 😅😅😅...

5y ago

Aduh.. sy nk kena azan kt telinga agkny 🤣

Same....haha ank ke 3 jgk....smpai suami ckp dh mcm ngndung ank pertama..snang sakit bdn la....nk ajk kuar jln pon ikut mode.

5y ago

Betul

Sme dgn sy..kndungn sblm xde lh MCM ni.. Kerja rumah ikut mood..dtg angin rajin bru buat ITU pon lmbt jugak nk buat..ish3..😁

Sis kuat tido jgk..tp masak tetap kena, ank2 ramai dan suami plk suka mkn kt umh..malas mcm mana pun kena buat jgk

Sama la...dr mula2 hamil smpai dah 30 mggu ni...ya allah pmalas tahap tak msuk akal...eheh.nsib hsbn fham....

Xpe la.. ada lesen besar nak malas2 time pregnant ni.. baby dah kluar nanti nak tido pun x sempat..hehehe

Sy tido selalu gak bangun lewat. Pastu mak cakap "lepas ni takleh tido selalu dah" 🤣

Sy igt sy ja jd teruk mcm tue. Ada jgk. Mmg mcm tue rasa. Sy kali nie je jd mcm nie