demam

Ya Allah penat sgt rasa demam² ni , biasa la dh la pregnant pastu demam mmg la nak baring nk tido. mak mentua boleh pulak ckp jgn tido sgt , gerak² la sikit. dh tak larat nk bt mcm mne , tkleh ke faham sikit bukan sengaja nak malas. suami faham jugk , tpi dh 2-3 hari demam dia pun dh mula ckp gerak² la sama , pastu suruh kemas bilik sapu sampah kemas rumah. Ya Allah tlg la takde sape ke nk faham. seolah mcm sengaja mtk sakit ??? please mommy I need beautiful word to gain back my spirit ?❤️

6 Balas

Gerak sakat yg blh..bukan nya sampai semua kerja rmh nk di buat..byk kan berehat..pastikan sis dh g klinic ambik ubat..dh stabil nati ..blh sambung kerja rmh..mak mertua akan fhm nanti..kalau dia x fhm jgk .lantak jer lah..kita bukan sengaja..dia sendr nk sakit hati kan..kita dh x salah..time nk bersalin nati minta maaf byk2😂

Semoga mommy dan baby sihat 😊 mommy boleh ja mengadu dengan husband apa yang mommy rasa mommy sakit dan perlu rehat banyak. Dan kurangkan buat kerja berat mommy yg penting skrg kesihatan baby dan mommy. 😃👍 smoga mil mommy akan faham ya. Semua dlm ni ada mengadu bnda yang sama juga.

Gerak2 sikit tu betul. Bagi keluar peluh sikit setakat yg mampu. InshaAllah cepat kebah demam

Puas la hati kena tahan dkt wad , boleh rehat kt hospital hahaha bleh jdi Gila.

Sis demam ada pegi klinik tak? Jgn biar ye.. bhye

semoga mumy dan baby sihat..