Masuk 35 minggu Baby songsang

Pregnant anak ke-2 setelah 8 thun mnggu..Hari ni jumpa doc scan baby doc bgtau baby songsang coz kepala dekat atas...Ada ka yg sma pengalaman mcm sya supaya blh betulkan kedudukan baby..Rsau sgt

1 Balas

puan jgn risau k...in shaa Allah smuanya ok..doa yg baik2 smua yg baik2 akan brlaku..mcm kalau baby songsang biasa doc akan buat ecv pusingkn bby pd tmpt septtnya... kmudian baru blh brsalin mcm biasa...mg dpmudahkan segalanya..aamiin...puan jgn stress2 k😉✌🏻