Baby dlm kedudukan Songsang

Mummy² Ada x cm sy pregnant 33,5hari G scan jumaat lps doc refer ke hospital sbb kedudukan bby songsang...36 week bru bby dlm kedudukan yg stabilkn?

1 Balas

Baby boleh gerak sampai paling last 38w kot . Tapi dia refer awak ke hospital sebab sepatutnya baby dah duduk kat kedudukan yang betul . Dia takut awak ada risiko baby songsang sampai nak bersalin nanti , so untuk monitor dia refer kes awak ke hospital terus