Cara betulkan kedudukan baby songsang

sy dh pregnant 29 weeks. tp kepala baby msih xturun ke bawah. dr cakap songsang, cuma skrg masih lg di peringkat awal. ada x cara nk pusingkan kepala baby tu. risau la pulak ?

4 Balas

Hi sis..sy pun mcm tu jugk aritu.. Mase 28week doc scan kate baby songsang.. Then dah masuk 37week ni doc suruh scan balik.. Alhamdulillah tadi pegi scan bby dh pusing dh.. Alhamdulillah.. Sis rajin2 ckp dgn bby suruh pusing.. Nnti dia ikot pusing tu.. 😊

Sy pun 29 weeks, masih breach jgk.. Doctor kata dlm 32 minggu keatas InsyaAllah baby akan pusing.. Kita doa sama2 baby nti pusing.. ☺️

5y ago

InsyaAllah, sama2 kita doakn baby kita. Terima kasih sis ☺️

Bykkan brsujud.. tu shja yg sya tau.. klu bby masi songsang 34weeks.. Ada chance utk awk czer..

5y ago

Inshaa Allah.. Semoga dipermudahkan

hi nk tnya .last bby pusing x ? ☺️