Baby songsang

Ada x pengalaman mcm sya, baby selalu pusing2 dlam rahim. Stiap kali scan kedudukan baby berubah ubah . skrng da masuk 33w, tapi baby masi songsang .

2 Balas

hai mami , saya pernah ada pengalaman macamni . saya search kat google . tips yang perlu kalau bebi songsang tp nak bersalin normal ada : 1. lamakan waktu brsujud 2. baring bentuk L, kaki menegak ke ats (rapat ke dinding) no 1 sy takleh buat sebab saya sesak nafas kalau sujud lama no 2 tu saya kerapkan untuk buat .: sebelum tidur .: 10min sekali alhamdulillah now dh bersalin , berjaya !! and bersalin normal . 39w tu kepala bebi dh tepat pada laluan and laluan dh 1cm , masyaAllah . semoga Allah mudahkan urusan mami ya 😘

sujud lama