Hai, sekadar nak tanya. 7 weeks boleh puasa tak? Badan sy okay. Takde alahan. Saja minta pendapat

Pregnant 7 weeks

13 Balas

Kalau boleh janga la sebab baby pelukan makamna hasil untuk kuat baby baru nk jadi

Boleh je takde masalah. Kalau tetiba perut rasa pedih sangat, berbuka la

2y ago

minum air masak byk masa sahur. kalau tk berturut, insyaAllah ok. jgn smpai dehydrate badan.

boleh sis.tp jgn paksa klau tak tahan sis makan je..sian bby lapar nti..