tdow..

pregnant 30 weeks..mmg kalo kite kuat tdow siang ari..baby dlm prut pn kurang aktif yer.?? normal yer.?sbb ari cuti mmg balun tdow kaw2.. ?

2 Balas

Haii eme.. hopefully eme sihat selalu.. eme,dh cri set brpantng dn bengkung yg btul untk preggy first baby nie..? Sis Nur nk suggestkn bengkung yg trbaik,yg bole meletakkn peranakn ditempat yg btl..dn mmg xrugi cuba..sbb bila peranakb kita cntik ..inshaa Allah..kesihatan awak pun ok.. berminat bole whatsapp sis nur.. http://www.helohana.com/nurrain

Tak jugak. Maybe sbb puasa?