cpt lapar wktu mlm

Asl nak tido msti perut ni tiba2 lapar and nak mkn something,trpksa msuk dpur mlm2 buat susu and mkn roti paun..kalo x mmg ssh nak tdow mlm...

2 Balas

Sis dah berapa minggu? Mula2 mmg mcm tu sis, perut sentiasa berbunyi. Klu tak makan something mesti tak boleh nak tido. Lama2 akan okay. Cuma sediakan biskut ke, nestum ke, buah ke. Utk alas perut.

5y ago

Sya skrg dah 24 minggu

It normal.for ibu2 mengandung .. Xpe mkn selagi belum time pantang ..