Pcos,ttc 3 thn..positif ker ni?saya risau false..

Pregnancy test

Pcos,ttc 3 thn..positif ker ni?saya risau false..
11 Balas

Nampak +ve . Nanti try cek upt clear blue tu sebab tu lebih tepat siap keluar berapa minggu kandungan . InsyaAllah saya doakan sis dapat zuriat ya ❤️

kalau ikutkan +ve, congratesss. tp kalau sis was2 blh repeat lg 2-3hari. kalau naik lg terang tu mmg dh confirm +ve.

Nampak positive sis. Boleh test lg dlm 1 minggu lagi. Tahniah sis, semoga kandungan baik2 dan sihat ye 😍

Positif. Jika takut false, buat pemeriksaan segera dgn doktor

Alhamdulillah..tahniah sis🌹 sy pn sama tengah ttc..huhu

Alhamdulilah. Da jelas tu line TEST. tahniah😊

In shaa Allah ada tuu sis. Thniah

nampak positif.tahniah sis🥰

dah positive tu. tahniah 🥰

pregnant dah tu,tahniah