Rasa lapar sangat2

Pregnancy kedua ni, asyek lapar je.. kadang tu rasa nak nangis sbb lapar, tapi, masalahnya dekat tekak rasa loya.. minum air kosong pon kadang loya.. hmmm.. lemau sangat.. rasa nak tido je.. ad ke yg macam saya.. nak type text ni pon rasa sedih je mcm nak nagis.. napa ntah 😢

1 Balas

Biasa tu wak pembawakan. Saya dh 4 bulan ni pun still krg selera. At least ambil makanan berkhasiat mcm buah ke ye sehari sebiji dan vitamin ya :') Org kata nak elak loya tu kena makan kerap portion kecik tapis aya ni jadi pembawakan malas makan hehe. Masalah juga kan sama la kiga hehe. Tapi dr pesan suruh makan kerap la n mkn ubat kk bagi utk cover khasiat utk baby 😚