LOYA MELAMPAU

Saya pregnant almost 2months (anak kedua), normal ke rasa loya nak muntah time MALAM sahaja. Siang tak sangat, bila malam je rasa melampau lampau loya tu 😭 Kadang sampai tak boleh tidur sebab terlalu loya. Kemudian diikuti dengan rasa lapar. Masa anak first, tak macam ni pun. 😭

1 Balas

lain anak lain ragam pada ibu . nrmal je loya or mnth sbb ada ssuatu dlm rahim kita . yg tk nrml bila awak sllu dehydrated , tk mkn lgsg or minum , pengsan or smtg bad . itu kena cpt2 p klinik bgtau yg awak loya truk n suru check keadaan awk