sakit bila kencing

preg 39w1d ni mmg biasa ke klau nyeri bawah perut? sakit sangat x bole nak tido walaupun mengiring. lepastu bila rasa nak kencing pun sakit tapi air kencing kluar sikit je

6 Balas

Sama mcm sy.. G cek dr tadi cakap kena kencing kotor. Dye suh bykkn minum air masak. Mungkin sbb kita kurang minum air putih.n jangan tahan kencing ye sis.. Terus ke tandas klo rasa nk kencing. Saya pasni kena pegi klinik selang 2 ari untuk cek tekanan darah disebabkan kencing kotor ni..huhu...

tkt kene kencing kotor la sis.. minum air byk2 sis..

mnum air rebusan barli, tea hijau kotak sis

Minum air msk lbh..mybe kencing kotor

M b kencing kotor. Refer doc ya

kencing kotor kot sis ..