39w 1d

Hai mommy semua..hari ni dah 39w1d..perut dah mula kerap mengeras..kat bawah perut pun sakit sgt..Kadang nak kencing pun rasa susah nak keluar..Perasan mass kencing tadi mcm ada darah keluar tapi x bnyak mcm setitik je+lendir.. Perlu x pergi hsptl skrg?? Ke nak tggu smpai ada contraction??

2 Balas

Tanda2 nk bersalin dh sis. Boleh getready. Sya kuar drh lendir tp x skit. Lepas 2,3 hari baru sakit & bersalin.. Semoga dpermudahkan urusan...

Klau sy tggu ada contraction dlu bru pegi..