Sakit pinggang

Ibu2...normal ke 20w pinggang sakit sangat,mcm lenguh tapi sakit..lepastu bila baring terasa makin lenguh..bila mengiring sekejap je lega lepastu sakit balik..ada tips tak nak kurangkan sakit pinggang ni? Nk minx urut tak berani la sbb x elok utk baby kan..minx suami usap2 je tp tula mcm x membantu... Malam kerap kencing,bila sakit pinggang ni datang,nk berjalan ke bilik air sye terbongkok dh mcm nenek kebayan dah...😌

1 Balas

cuba tidur mengiring kiri, kepit bantal di kaki ikut selesa. kalau duduk support belakang dgn bantal. mcm saya kat kereta ada lumbar support pillow.