Adakah tompokan keputihan berwarna coklat dan kekuningan ni normal?? Baru 11minggu.

Pleasee help and share

Adakah tompokan keputihan berwarna coklat dan kekuningan ni normal?? Baru 11minggu.
5 Balas

Better jumpa doc. Setahu saya 11 minggu bukan proses tempelan lg. masa appoinment dgn doc pada week 8, doc dan nurse pesan kt saya, ada pendarahan terus ke hosp. (saya berisiko: advanced age maternity)

3y ago

advanced age maternity tu pregnant umur 35 tahun ke atas.

better jumpa doktor ya puan.. macam spotting nie

Better rujuk dengan doktor ye puan.

tanya doktor

Jumpa doctor

3y ago

@Hashi oh tu penempelan/spotting? Tapi sikit sahaja yg keluar