keputihan warna coklat

saya mengandung sudah 7 minggu adakah normal kalau keluar keputihan berwarna coklat gelap?? #firstbaby

5 Balas

Normal sis.. Badan setiap dri kite berbeza.. Ade yang bleeding teruk smpai bersalin.. Ade y smua ok.. Mcm2.. So kalau nk lebih rse yakin sis boleh je g jumpa doktor terus.. Jgn bce komen negatif ok

saya pun sama , dah seminggu keluar keputihan coklat kekadang spotting coklat . klinik swasta dan kk dah pergi. semua okay je. mungkin lepas bersama suami. sbb dah check semua okay je

Ade bersama suami ke? Sb kalau bersama 1st trimester blh jd kua brown discharge ni.. tp kalau bkn sb bersama suami pn still kne pergi klinik check dgn dr.

1y ago

perhatikan lagi utk bbrpa hari , adakah kluar spotting atau lendir darah atau sakit2 mcm sggugut ... kalau ada trus ke kcmsan , scan tgk heartbeat janin normal atau tdak .. Pngalaman sy , mula2 kluar koko .. lps bbrpa hari kluar lendir darah .. bbrpa hari kmdian kgguran .. tp msa tu sy mmg dh bersdia mental sbb sllu repeat scan janin takde heartbeat .. Apa pun sy mndoakan smga sis baik2 shja , kdg2 ia drpd proses penempelan shja .. awal awal khmilam ia normal ..

sama mcm sy sis. skrg tgh 7w n keluar darah brown. jumpa doc untuk ambik ubat kuatkan rahim

Kalau warna coklat gelap tu bukan keputihan. Itu spotting. Darah yg dah lama tp baru turun