Keluar keputihan coklat

Hi mommies. Saya baru 7week pregnant. Lately saya kerja agak penat. And keluar keputihan. Tapi harini keluar keputihan berwarna coklat. Adakah kandungan tak jadi atau itu normal? Perlu jumpa doktor? #firstbaby #firstmom

3 Balas

saya pun macam tu, lepas tu saya rehat. pastu tak keluar dah. setiap kali penat mesti akan keluar keputihan coklat. tapi setiap kali scan alhamdulillah baby okay. yang penting banyak rehat sis. jangan overlimit buat kerja.

Kalau sy terus pergi hospital bhg emergncy..sbb pnglmn sy pregnnt, doc/nurse pesan kalau ada spotting/bleeding kena cpt pergi cek..tak boleh ambil remeh..apa2 doc boleh detect awal

Erm nnti monitor kalau still keluar. Sbb awk banyak buat kerja kot, risau ganggu kandungan