Breast Pump

Hi please suggest good breast pump with good price?

2 Balas

Google or watch a video from youtube for femilac collector . But it is manual collector . RM7 if buy from shopee and RM40 dekat kedai barang baby . Senang guna , tak sakit , klaau i pergi kelas tinggal baby kat rumah i pakai ni je . Boleh dapat 5 bekas untuk setiap 3 ke 4 oz dari pagi sampai petang .

I guna real bubbe n haaka. Haaka is good for collection melt down milk masa nyusu kan anak. So x membazir. Watch youtube pasal haaka