Breast Pump

Mommy any suggestions for good quality breastpump? Price mampu milik?

8 Balas

autumnz passion best! sy beli kt shopee bulan jan ritu rm315..masa anak first sy guna real bubbee, sakit n xkeluar habis suction nye..passion double motor n sesuai utk heavy user..kakak ipar sy pun tinggalkan pam lama dia, beli passion lepas try sy punya..

5y ago

Ok.. Tq for sharing.. 😍

Ada org ckp ciriw breastpump yg bagus is double pump..means bleh pump 2 breast serentak. portable dan kurang bunyi. Haritu ad encounter kt twitter dia beli kt shoppee brand real bubee tu bgs dan murah. Xsure double pump ke x.

5y ago

Ok nanti sya survey shoppe...

Rm 389 kalau autumz passion double pump tu. Kalau yang heavy use and nak pakai lama boleh beli tu. Pump pun laju

5y ago

i used this too for my 1st baby....price is affordable...

Hi sis.. Sy br beli pump murah kat Shopee jenama CMBear.. sgt sgt puas hati.. murah jee

5y ago

Ok nanti sya survey2 shoppee

halford also good.strong suction but quite noisy.

5y ago

Thanks sis... 👍

bubble bee pun okay.. murah je

5y ago

Ok nanti saya survey

Sy beli dr shopee..autumm..

5y ago

Ok sya cuba tgok.. Tq sis

Real Bubee, CmBear, Autumz

5y ago

Ok thanks dear