Breast Pump

Hi mommies, ada suggestion tak breast pump apa yang ok with affordable price. Thanks ?

8 Balas

i ade breast pump nk letgo.. rezeki ank tae nk minum susu badan..ta byk..so mcm syg lak breast pump tu..used ya smpi 10x..ade warranty 2 thn..jenama bubbles. L9 duo breastpump..kalau nk leh gtau i. i jual half price je

Sy pakai brand lacte...hrga pn x de la mahal sgt...

5y ago

Ada jugak survey brand ni. Tapi belum decide 🤗

Affordable price is treemie brand. Elok digunakan

5y ago

Pernah dengar. Nanti saya try dekat kedai baby. Tq ya 🤗

shoppe bnyak murah

Real Bubee kat shoppe.

5y ago

Ramai jugak guna brand ni kan. Mungkin sebab murah. Tapi ok tak ?

Malish aria

Saya guna cm bear

5y ago

Tq. Nanti saya cuba cari

Sye guna pumponthego breastpump. Awk boleh fllow ig pumponthego. Kt sana bnyk pilihan.. So far breast pump ni ok le.. Puas hati guna😊

5y ago

Sye beli masa kt baby fair harga 299. Dpt skali cooler bag, ice brick, bottle 3oz 2