Breast Pump

Hi mommies, please suggest me a best breast pump. Im in dilemma in choosing breast pump.

11 Balas

Skrg ada promosi diva breast pump rm299, sale until 4th june. Heavy duty ssuai utk ep mom & ibu bkerja.. Blh tgk d ig @eveloveofficial

5y ago

Kawan sama kerja guna pump diva, bunyi kuat sikit sbb heavy duty.. Sy pla guna youha bunyi ada kuat juga.. Sblm ni guna autumz bliss.. Bunyi snyap, suction ok, tapi besar xmuat dlm poket hehe

Hi sis, you can try breast pumps from this list: https://my.theasianparent.com/pam-payudara-terbaik-ibu-menyusu

last time i buy from QQbaby..only 39 as promotion.queen brand and quiet ok until now still can use..i buy last 4month ago..

5y ago

👍

I pakai autumnz passion. Complete set around rm350+. So far okay dah pakai around 4 months.

5y ago

I pon guna pump ni. Bunyi moderate. Just soze besar sikit. Gud luck!

youha😁 level suction bole pilih then kecik jak bole masuk beg 😅

4y ago

yaa mom rasa nya baby stork ada jual ada nmpak ig bnyak jual brg baby😁

I use nuby... but have real bubbee klau xde budget

5y ago

Real bubbee tu bising kew sis.. Nubay tu nanti i survey..

Lacte elite

5y ago

Will survey about it.. Thank for the suggestion..

Real bubbee

5y ago

Yeah, saya pun guna ni.. suction best, tak sakit.. affordable price, size kecil..senang bawa travel hihii

Spectra m1

Spectra m1@9+

5y ago

Okay dear