Breast Pump

Mommies... Kindly advice good breast pump for working mummy.. If possible, double pump.. Tq ?

5 Balas

depends on budget. different breast different breastpump. maybe try ur friends breastpump first before purchase.i personally prefer hakka breastpump because when u breastfeed ur milk will leak. if automatic breastpump my sister recomend madela but then again different people different preference.

autumnz passion works wonder for me. kalau ada bajet lebih boleh beli handsfree cup, senang nak pump time keje 😊

better pilih single je dulu,,hahaha kalau tak lepak nk pgg dua2

cimilre f1..

Spectra m1