Awal Kehamilan

Please share experience mommy2 apa step by step yg perlu kita buat selepas check dirumah positif pregnant. Pergi klinik mana? Buku pink? Makanan 1st trimester? Etc.. Terima kasih

10 Balas

Sy terus g buat buku. Even nurse gelakkan sbb awal lagi. Balik terus g pharmacy beli folic acid. Sy bnyk google utk tau makanan ape yg boleh n tak boleh. Dlm apps ni pun bagus sis follow. Kena jaga diri. Kawal stress n makan. InShaaAllah baby n mummy selamat. InShaaAllah Aamiiin. Sy pun baru first baby ni