Apa next step ?

Saya baru test & positif. 4 week. Dah boleh pergi klinik untuk check ke? #newmama

3 Balas

Better tunggu 8- 10 weeks untk pergi scan dkt clinic private and 12wks bru p kk buat buku. Tp ikutlah kalau nak p kk terus pun boleh buat buku awal tp gov kan so banyak la procedure dia nanti awal2 ni buat letih. Based on my 1st pregnancy experience bfore☺️

1y ago

Waalaikumsalam. Awk boleh je ckp yg awk bru tahu and pergi scan dkt private and private sah kan mmg pregnant and suruh pergi kk untk buka buku. And ni baby 1st so takde pengalamn lagi kk takkan marah awk mommy😊

tunggu 8 minggu cmtu utk pegi scan.. klu dh nmpk bru boleh bukak buku

wasap nurse kk ckp nk buat appointment buku pink

1y ago

sebab isi borang pun Lama jgk n buat buku mmng Lama sbb nk amik darah lagi.. bnyk sngt kene buat