Step buka buku pink KK

Hi mommies! Saya dah masuk 9wk, and first baby. Nak tanya step untuk buka buku pink di KK di area Selangor, kena call or walk-in ke untuk set appointment? Atau kena book slot secara online? Terima kasih! 😘😍

4 Balas

Awk pegi walk in kat KK ckp nk bukak buku pink and KK yg paling dekat ngan awk. Mcm sy pegi last time, dia tanya macam2 jugak and then set ip appointment utk bukak buku pink sbb checkup utk buku pink tu nnti lama..klo alamat dlm ic ngan rmh awk tinggal tak sme nnti dia mntak detail ngan awk

Kne walk in..sbb hr tu sy call pn dy suruh dtg walk in pstu book trikh utk appointmnt..sy pn area slngor..Ampang

N satu lg cr kk yg btol2 dkt ngn umh awk..cth radius bwh 5km..sbb dy ikot almt umh kite skrg..

Hi. Saya walk in untuk dptkan tarikh appointment. Sis kena call dulu mcm mana.