spotting 5minggu

Plan nk ke klinik hari selasa nk buka buku pink.. Tetibe harini ade spotting.. Takot nye. . Masih trauma sbb penah gugur bulan 4 haritu..

spotting 5minggu
12 Balas

nasihat sy utk kes spotting or pendarahan awal kandungan terus ke hospital. jgn tgu ke klinik. sbb nnt dorg nk scan dr atas n bawah senang nk tgok punca. sy dua kali kandungan jd yg sama. alhamdulillah spotting tu just sbb baby baru nk jd. jd apa2 terus ke kecemasan ya.

4y ago

lepas spotting tu sy trus ke kk.. 3mggu straight spotting smpai 8mggu.. alhamdulillah baby oke. skrg dh 18mggu..

sama la sy pon pn pnh keguguran bln 4 aritu...now prggy baru 9 minggu...tp rsau bukan main lg nk lps terimester pertama ni dup dap jantung...walu x de spotting still rsau...semoga kite sume di lindungi n di permudahkn sumenyee aminn...

9mo ago

sma gn sy sis ggur bulan 5 hritu...tp kmrin ada spotting Pink nk ke coklat pudar...takut sgt2...spa pnh alamai mmg akn rsa takut...😭😭😭😭😭

jika ada tnda spotting.mcmni..better puan g hsptl asap..sbb slalunya tnda mcmni..tnda2 awal.tuk.alami keguguran..sebelum terjadi..baik puan g klnik asap..tuk dptkn rwatn..mg dpmudahkan segalanya..aamiin..dan bykkn bedrest

4y ago

alhamdulillah..jg dri bebaik ea..jgn angkt berat2

better pergi hospital check... mcm sy pun spotting mcm ni di minggu 8.. alhamdulillah baby oke.. n doctor akan buat follow up lg 30 nov ni.. sikit ke byk darah better pergi hospital utk check

4y ago

Smela, mse 8w aritu spotting, mcm lendir coklat2 lps scan bby.. time tu dh ad heartbeat.. 30nov ad app bkk buku.. hope xde pape

gi klinik sis bgtau doc, sy bby 3bulan pun blh gugur sbb buat main spotting2 ni. 2minggu spotting takpergi klinik pun ingtkn normal rupanya nk gugur hm

4y ago

alhamdulillah jaga kesihatan elok2 sis 😘

ke klinik untuk scan sis , saya pun sama macam sis , spotting 5weeks scan baby ok dan doktor bagi ubat kuatkan rahim .

4y ago

doc bg jgk ubat kuatkan rahim utk 2mggu.. tp still spotting smpai lah 8mggu baru stop.. baby oke je.. skrg dh 18mggu dh boleh rase gerakan dia..

samala sis.. saya pn spotting masa 5 weeks masa ni.. dh 3 ari spotting.. mudahan kandungan kita selmat & kuat. Amen..

4y ago

trima kasih doakan sy sis.. mudahan baby saya selamat ya. Amen..

sama mcm saya sis. risau plak saya dh jumpa doc dia bagi duphaston. now makan pn still ada spotting

alhamdulillh sis,baby ok. jaga kesihatan & kandungan tu elok². #23Nov20 #TAPSuperMoms

saya pernah penuh darah satu pad waktu preg. risau jugak. tapi alhamdulillah ok semua...