Spotting coklat

Hi semua. Nak tanye ni. Selalunya spotting coklat2 mcmtu berapa hari ek? Takde darah. Cuma spotting centu jer kat seluar dalam. Sy dah positive pregnant. Harini klu ikut dah 4 weeks 5 days. Belum buka buku pink lagi sbb rasanya masih awal. Normal ke spotting tu ek? #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

spotting untuk 5w awal maybe spotting implantation. kalau berterusan, pergi klinik ya. bukak buku pink selewatnya 12w, boleh call kk untuk buat appointment.