Tanda nak period atau preggy ?

Pinjam mata korang mummy2 . Ada nampak double line tak kt situ. Tunjuk husband dia kata nampak sangat samar. Dah hari ke-3 breast ada rasa sakit, sensitif, sakit pinggang, perut cramp , kejap kanan nanti hilang semula rasa belah kiri pula. Pagi semalam badan rasa suam2 check suhu 35.8 j. Badan rasa letih ja , ada mummy2 yang alami sama macam sy tak ? Ni sebab apa preggy k .. sb nk period ya..

Tanda nak period atau preggy ?
14 Balas

Tahniah 2line tuu tp samar sis.. cuba lgi smggu insyaallah terang line.. tanda2 pon ada tuu sama dgn saya