Tanda nak period atau preggy ?

Pinjam mata korang mummy2 . Ada nampak double line tak kt situ. Tunjuk husband dia kata nampak sangat samar. Dah hari ke-3 breast ada rasa sakit, sensitif, sakit pinggang, perut cramp , kejap kanan nanti hilang semula rasa belah kiri pula. Pagi semalam badan rasa suam2 check suhu 35.8 j. Badan rasa letih ja , ada mummy2 yang alami sama macam sy tak ? Ni sebab apa preggy k .. sb nk period ya..

Tanda nak period atau preggy ?
14 Balas

Upt mamma perfect scam ya

9mo ago

Betul sa setuju. Dulu pun sa mcm tu jgk ada samar2 tapi last2 period juga sampai la satu masa bila check ja terus double line terang alhamdullilah skrg dah 16 minggu🥰

sy nmpk samar-samar

nampak 1 line

mcm 1 line je