Positive ke tak ya ni?

Sy sepatutnya period hari ke 28 tapi dah delay 2 hari bawah perut asyik cramp je kejap rasa belah kanan sakitnya kejap belah kiri pastu sakit² blkg lagi² dkt pangkal punggung tu sakit. bila check Opk positive 2 line terang & check upt mcm ada tapi samar² sgt linenya.. confused kejap😅#ingintahu

Positive ke tak ya ni?
2 Balas

sama lah macam smptom yng sya alami skrg ni sis,tp belum buat UPT lgi,sbab blum lewat haid lgi.lgi 5 hari lgi haid sptutnya

tunggu seminggu lagi sis..pastu cek semula.. insyaa Allah akan lagi jelas result dia