Tanda nak period atau preggy ?

Pinjam mata korang mummy2 . Ada nampak double line tak kt situ. Tunjuk husband dia kata nampak sangat samar. Dah hari ke-3 breast ada rasa sakit, sensitif, sakit pinggang, perut cramp , kejap kanan nanti hilang semula rasa belah kiri pula. Pagi semalam badan rasa suam2 check suhu 35.8 j. Badan rasa letih ja , ada mummy2 yang alami sama macam sy tak ? Ni sebab apa preggy k .. sb nk period ya..

Tanda nak period atau preggy ?
14 Balas

saya delay period sbulan bru saya upt sis.. alhamdulillah double line terang ...skrg bru 6w...blom buka buku...nurse sarankan buka time 10weeks

sis da delay bpe hri? sye nmpk 1 line je.. klu sis da delay period, ade symptom preggy, tp line x nmpk, better bli clearblue digital.. lg tepat

sama macam saya dulu, Alhamdulillah now dah 33w 🥰 sis buat esok pagi, bangun je tidur, terus test upt guna air kencing pertama.

Boleh jadi sebab preggy atau sebab nk period tanda2 tu. Sis try check lagi 2 hari sampai double line terang tau

Nanti sis repeat upt pakai brand dip & tell atau brand clear blue sebab brand tu tak pernah scam, mmg tepat

Tahniah 2line tuu tp samar sis.. cuba lgi smggu insyaallah terang line.. tanda2 pon ada tuu sama dgn saya

yang atas tu nampak mcm ada line samar2. cuba check lagi 2 hari. good luck mummy moga murah rezeki 💜

Nampak line samar lg 1 tu.. cuba lagi lepas 48jam.. atau try beli upt lain

Nmpk 2line tpi sngt2 samar. Try cek lepas seminggu

Cuba test lgi after 1 week delay period