Mana satu minuman pagi pilihan anda?
Voice your Opinion
Minuman malt
Milo
Kopi/Nescafe
Teh
Nestum/Oat

2780 respon

33 Balas

masa preggy dlu slalu minum jus buahan sbb xleh minum tea o nti hb low.....😂😂✌la ni dh boleh minum tea o pns..jd suka minum tea o pns...so sedap..nyum2.. hehehe...i love green tea..😍😍😍 #TAPSupermoms

bila saya betul betul terasa nk minum milo bru saya akn bancuh klau tak terasa saya minum air mineral ja

knon lh milo tpi klo xda milo atas meja,mana2 pun minum apa yg ada situ jnji ada minum srpn pagi

Teh + susu tepung everyday 🤭🤭.. Nyaman ooo.. #TAPSupermoms #TAPxTanamera

Dulu kopi, skg teh tarik. Lepas beranak kot baru spt kopi balik 😁

semua tak suka.cuma suka air putih dan jus buah tampa gula

tamar cocoa sdap naikkn hb jgk 😍😍😍

minum milo boleh turunkan hb ke?

air suam je kalau sy

air kosong& air susu