Anda merancang untuk melahirkan secara Czer atau secara normal?

Voice your Opinion
Secara normal
Secara Czer
Mana-mana saya tak kisah

1138 respon

7 Balas

doakan saya Semoga kelahiran anak ke-3 saya nie saya dapat melahirkan Secara normal ya kawan² 🤲🏻😣 Sebab saya dah 2 kali lahir czer anak Pertama dan kedua czer sebab poor progress 😞 saya harap dan selalu berdoa agar diberikan Rezeki beranak normal kali nie Supaya saya tak kena ikat 😞 saya suka anak ramai .. saya harap sangat dapat anak 4 orang maximum pun dah cukup dah tutup buku 🥹🤲🏻

2w ago

Memang akan macam tu melainkan kalau kita Sendiri yang tak nak. kena ikat sebab berisiko tinggi rahim pecah, usus melekat. lepas kelahiran ke-3 czer Memang Doktor sarankan ikat sebab nak elak risiko besar lebih awal. ada yang lebih 3x czer tu Alhamdulillah Syukur lah dia tak apa². ada jugak yang berkomplikasi. sebaliknya, Hanya Allah saja yang tahu. Alhamdulillah suami pun jenis tak kesah. sebab suami dah pesan awal², dia redha je kalau kena ikat. buat mana yang terbaik. Sebab Keselamatan dan Kesihatan Isteri tu Lebih penting dari Segalanya. anak pun dah ade kan. apa yang kita Harapkan Sekarang nie adalah, Semoga dapat Beranak normal, Keluar sendiri @ Keluar lancar, itu je .. kalau Allah berkehendak lain, tak dapat normal, pun xpelah .. apa yang Penting saya sihat, selamat, baby pun sihat, Selamat .. Amiin 🤲🏻

Saya 9cm dah,tapi tak ada rezeki normal n kena emrgncy czer. Kalau sebolehnya nak normal tapi kita hanya merancang, hehe, tak pe la mana2 janji dua2 selamat

2w ago

Alhamdulillah tahniah selamat berpantang.. Saya pun bakal..

Kalau boleh Nak normal tapi baby masih breech. Jumaat ni nak buat ecv, jika ada rezeki boleh normal. Tapi kalau tak, czer. Doakan saya ya mmy semua. Nervous

Tak kisah mana satu. Asalkan selamat

dlu doc yg decide czer sbb uri bwh😉

🤍

cs