7w without heartbeat

Pic 1- scan tvs 2/10 di kk.. ada kantung & dot Pic 2- scan biasa 17/10 di swasta ada kantung & baby tp doc kata sepatutnya dah ada heartbeat atau janin da ada bentuk.tp sy xde semua tu.. ? Sy cuma nk kata2 semangat je .. xkuat rasanya setelah penantian hampir 9tahun...

7w without heartbeat
66 Balas

Be strong. Surely there is something good waiting for you soon.

Scan blk nnti ade tu.. Jgn rsau..ttpkn berdoa yg smoga smua nya baik² jer..

Awal lgi tu sis .. in sha Allah nanti prgi scan blik ada ☺ sabar yer 💓

5y ago

Betul.. Awal lg.. Hihi die Ade cume mlu Nak tunjuk diri lg 🤭

Awl lg tu.. Setiap org xsama.. Myb usia kandungan xsama dgn pengiraan tu

normal tu dik... tggu 11 mggu nnt. insyaallah ada. doa yg baik2 ye syg

pkir yg baik2 aja yer sis..semoga baby ada dalam kandungan puan...😘

fikir baik-baik. doa baik-baik. 😊 insyaAllah ada rezeki sis. 😊

Allah maha kaya Dan maha mengahtahui doa banyak bnyak ye, insyallh tkde apa

5y ago

Alhamdulillah sia..tq atas doanya..30hb haritu sy checkup semula di kk atas izin allah Heartbeat dah ade..baby pun da nmpk...syukur alhamdulillah

Mcm saya dulu...anak ke2..3bulan baru nampak ketul..

Sis sabar yea nti scan smula pasti ada aamiin aamiin aamiin yaRabb