7w without heartbeat

Pic 1- scan tvs 2/10 di kk.. ada kantung & dot Pic 2- scan biasa 17/10 di swasta ada kantung & baby tp doc kata sepatutnya dah ada heartbeat atau janin da ada bentuk.tp sy xde semua tu.. ? Sy cuma nk kata2 semangat je .. xkuat rasanya setelah penantian hampir 9tahun...

7w without heartbeat
66 Balas

Jgn stress,fikir yg positif..solat,berdoa n tawakal..insha Allah urusan awk d permudahkan..jaga diri elok2..

Think positif mommy . Insyaallah semua ok . Jga dri & kndungan leklok . Bnykkan rehat . Jngn buat kerja berat

Awal lgi sis... Tggu lagi 10 week InsyaAllah.... Sis kna kuat jgn stress...... Yg pnting mkn mknn sihat....

Saya pernah Alami mcm puan bulan 6 dulu .. doc bg masa maybe baby kecik sgt2 moga ade berita baik utk sis ameen

5y ago

Tula sya harap dia oknm je... Naluri sy kuat dia ade.. period sy mmg xtentu..

Saya doakan semua baik2 saja.fikir positive jgn sedih stress..insyAllah, Allah permudahkan. Love ❤️

ultrasound dkt kk dy ad limit bpe minggu pnya kndungan bru nmpk clear . jgn risau pikir yg baik2 okk. .

5y ago

mungkn dy pnya scan bawah 10week x dpt nk scan kot. . xpe pikir baik2 k. . insyallah x ad pape. .

Awal lg sis. Repeat scan dlm 10-12 weeks okay. Positive dan doa banyak2. Inshaallah baby ada

Sabar yer.. Tggu sampai 10minggu...msti dah ado heartbeat 🌹🌹🌹pikir yang happy aje yer.

5y ago

Kite 10w xd janin n jntung😭😭

Saya pun sama sis 6 weeks scan tak ada heartbeat pun 11 minggu baru nampak jantung

byk kn bdoa mgo allah beri awk ke kuatan...jgn isau rzki to ada allah slalu bsma awk

5y ago

Alhamdulillah..sya pulak dalam dilema..14/10 tak ade heartbeart pastu 3 hari lpas tu scan lagi..ade jantungnya...pastu 30/10..scan lagi. Tak ade pulak jantungnya...aduhai YaAllah....macam² difikiran saya. Risau,sedih,semua ade...tunggu 5/11..scan lagi..kandungan baru 9 week