37w 3d tak masuk laluan lagi

sekarang 37w 3d, kerap sangat buang air besar. haritu scan, baby kepala kt bawah, tp tk masuk laluan lagi. baby pun dh 3.2kg. doc kata kalau 2 minggu ni tk masuk laluan, chance utk czer tu 80%. hmm kite nk bersalin normal. semoga baby cepat2 turun masuk laluan lah ye. hari2 pujuk baby. hihi #1stbaby

5 Balas

amiin sy due 23/3 ni tp dh kerap kras prut pstu dh rse kjp2 sengugut pstu miss v sakit tp kple bby dh kt bawa dr pn xckp ap2 lg bby dh jmp laluan ke blm sbb pakar pn sy xjmp lg..sbb sy time ank slung sy mntk seezer sbb bru 1cm sy xthnn sakit sgt msuk ubt..yg no 2 pn cm blm ad kple dh kt bwa sy nk seezer dr xbg sbb krana sy muda lg jd sy msuk bellon alhamdulillah brsalin normal tp koyak skit

2mo ago

ohh saya pun dah kerap2 senggugut ni. harap2 baby cepat masuk laluan la. nk bersalin normal 😅

sama sis. sya pun baby dah 3.4kg. baru 37w haritu. klau 2 minggu lagi tk masuk laluan kena czer possiblity. doakan saya bersalin normal juga 😭😭😭

2mo ago

aaminnn 🤲 semoga awak pun dapat bersalin normal jugakk. jom lah kita pujuk baby cepat engage

Sis bby brgrak x mcm slalu.. Sbb sy 37weeks bby dh xbrp grak Sgt.. Pkaq ckp bby kt bwah dh

2mo ago

gerak dia menggeliat centu je la. pastu dia mengeras. harap2 dia turun bawah la nnt. huhu

sama dgn saya..baby x ready nak kluar lg..tp doktor sruh tggu smpai 40w

2mo ago

tulaa. tunggu due date jugak. tp tk larat 😂 awal la sikit dri due date. huhu

Aaminn semoga awk dapat bersalin normal

2mo ago

aaminn. tq sis 🥰