stress

Kenapa lah suami tk fham ya allah stress sgt2 sya bru lps brslin baby bru 3bulan16hri tpi suami sllu ajak strt bersama 😭 sya dh try hrtu dh beli pelincir smua dh try position yang kurgkan sakit tpi ttp sakit bhgian luar vagina tu.. sya berslin luka episiotomi😔 sya dh cube slow talk dgn husband tpi dia tk faham dia nk jgk.. sya dh ckp sakit sya tk boleh tapi dia mmng tk faham mcm mne lg sya nk buat sya dh beli pelincir dh tpi ske jgk ttp sakit 😔 sya tk boleh pkse dirini untuk bersama sya stress tkan nk bersama dlm keadaan tk rela! dh try ckp cube cara lain tk bersama sya buat cara lain tpi dia tnk... dia ttp nk bersama😔😭 sya buntu dan stress

2 Balas

Saya doakan semoga suami sis diberi kelembutan hati untuk memahami Dan mempunyai lebih sifat belas kasihan. believe me, saya sgt2 faham.😔

Kesiannya awak.. ya Allah berilah hidayah pd suaminya.. :(