Photoshoot kehamilan, tayang 'baby bump' atau kenangan bersama?
Voice your Opinion
Tayang 'baby bump'
Kenangan bersama

8883 respon

31 Balas

sy dulu ade gak gambar kenangan mase preggy yg 1st.. yg amekkan gambar tu abg sy, die mmg photographer.. mase tu kebetulan raya, lepas 3w bersalin.. kalini pon lepas raya bersalin.. mungkin dlm seminggu raya, sbb sy gdm..

bby bump nk ditayang tu xphm😂😂 walhal malu klu pki bju bonjol2 perut nmpk tu...sy selesa pki jubah sentiasa masa pregnnt..ttp nmpk perut tapi xseksila smpi trbonjol

Sy tidak pnh buat photoshoot kehamilan..tp apa yg sy tahu....mereka yg suke buat photoshoot ni adalah utk kenangan bersama ... Bukan brtujuan tuk tayang bby bump

ada bukak topik ni dgn suami.. dia respond utk apa photoshoot kalau setakat kenangan je.. cameraman pun syok je tengok perut orang lain.. jauh betul pemikiran dia ni 🤭

3y ago

iye.. mata perempuan tengok biasa2.. mata lelaki tengok tak terjangkau dek akal.. snap sendiri, simpan sendiri dah cukup

kenapa ya , bila kita tengok bump sendiri mcm tak besar .tpi bila jalan, org mesti tegur bump nampak besar 😂 padahal kita rasa mcm tak ketara pun

alhamdulillah saya takpernah tayang baby pump at laman sosial , just save dalam galeri sahaja , tayang baby pump tu ialah aurat ...

Baby bump dlm islam adalah aurat, sama mcm menutup aurat. jadi lebih baik kenangan bersama suami shj

baby bump aurat sbb tuh x mau tunjuk biar lah kita buat kenangan bersama suami saje.. hanya kita dan suami je🥰

Dlm islam baby bump adalah aurat.. Dan sy x pernah buat photoshoot

Dah bookings slot untk photoshoot, dgn niat nak smpan sbgai memory trindah sbb first baby.