Photoshoot kehamilan, tayang 'baby bump' atau kenangan bersama?
Voice your Opinion
Tayang 'baby bump'
Kenangan bersama

8940 respon

31 Balas

Walaupun saya tak de buat photoshoot kehamilan, tapi saya vote untuk "kenangan bersama"

xpenah wat preggy shoot sbb rs lebih baik si kecil.ada bersma dlm pic heheheh

sy 32 minggu tpi bby kerap jgk ngeras sy tk thu Sb ape jdi cirit birit ni...

Tak pernah photoshot.. Tapi ambil gambar guna hp untuk tatapan sendiri je

x nak buat..pasal malu..jauh lagi perjalanan..biar lah dia lahir dulu

baby bump tu aurat.. harap yg islam ni fham laa ye

xbuat pun..tp sellunya org buat utk kngan brsama

segan nk tujuk,preggy pon fmly tdekat je tahu,

Takda photoshoot time mgndung. Hihi🤭

Elehhh….Kenangan bersama konon 😂