hi. baby sy 13hr kuning 7.8, ari jumaat nt check lg,kalo tak turun doc kategori prolongjaundice.

Petua turunkan kuning. tq.

12 Balas

sya bru brslin 18 hri..arietu ank sya kna kuning tggi 289..kna thn wad 1hri kuning just trun 245..ank blh bwa blik tpi kna ulng alik pi kk n hosp check kuning ank..last sya n suami ikut ptua cra kmpung..daun kucai+asamjawa(ramas) mndikn ank pda stiap pgi&ptg,skli psg lmpu biru dkt ktil ank..pi check dkt hosp trun kuning bnyk 111..lpas tu check lgi trus xda kuning jdi 59 ja..doc dischrge trus xkna pi check kuning dh..lega sngt2