Baby kuning

Hi hari ini check baby kuning 11.0. Pls bagi tip's dan petua utk kurangkan. Esok kene check lagi. Harap boleh turunkan kuning?

2 Balas

Susu sejam skali pakse baby bgn Jgn bg selain susu ibu Ibu jge emosi untuk pengaliran susu yg baik Byk. Kn susu ibu dgn. Minum horlick/susu tepung(ibu)

5y ago

Tq sis.. Saya akan minum bnyk susu

petua nya susu badan ibu saje yg berkesan utk turunkan kuning anak .. 😊

5y ago

Tq sis.. Saya bnyk bagi susu ibu smlm, hari ni kuning dah kurang😊