Petua turunkan kuning baby.

Selain breastfeeding, ada lagi tak petua paling murjarab untuk turunkan kuning bayi? Please Share ????

2 Balas

Haritu anak sy kena kuning jugak sampai 14hari. Ini pengalaman sy sendiri. Hari kedua anak kena kuning sy mandikan dia dengan air herba utk baby kuning tu. Hari ke3 bacaan mendadak naik. X turun pun huhuhu.. masuk hari ke 5 sy stop mandikan dia guna air mandian herba tu. Sy guna air paip je. Hari ke 6 bacaan turun. So, sy terus mandikan guna air biasa sampai bacaan normal doktor nak 88😉 selain tu, susu bdn kena bg byk2, pastikan dia kerap berak n kencing. Sebaik2 berak 4 5x sehari lg cepat kuning turun😍

my mil suruh mndikn baby dgn air nila..buat bilas bdn baby skit mse mndikn