Tolak susu

Petang.. Anak saya 1 tahun 2 bulan. Dua minggu ni tak nak susu (susu botol). Saya dah refer doktor. lidah tekak tiada masalah. Bila sy try susu formula lain pun dia tolak. Full cream juga dia tolak. Tak nangis. Tapi tolak taknak susu. Walau dipujuk. Boleh bantu sy tak..

9 Balas

cuba bagi susu full cream berperisa.. kot nk tukar selera.. makan tkpe.. da setahun lbih susu 2 kali sehari pon ckup sis.. mybe dia knyng mkn, tu takmo susu.